diumenge, 29 d’abril del 2007

LA MUNTANYA ES FA VELLA


L’actual Alcalde porta 24 anys com a primer regidor, però si sumem tot el temps que està a l’Ajuntament de Rafelbunyol vorem com du vora 30 anys a la plaça de la Puríssima, número 1. Enguany torna a presentar-se com a cap de llista; d’esta manera, tot indica que el PP creu en la reencarnació en vida.


Quasi la meitat de la població de Rafelbunyol no ha conegut un altre Alcalde, però això per a ells no és cap problema. Al cap de sis legislatures el PP es renova a si mateix presentant el mateix candidat. Este partit ha desafiat la barrera de la jubilació, ha mirat als ulls de la Mare Natura i s’ha rigut en la seua cara, i ara confia el seu destí en mans de la Divina Providència. Això és tirar-li un parell d’ous a la cosa.


El PP torna a jugar-se la partida a una carta, que per cert està marcada, i l’Alcalde encomana la seua legislatura, una vegada més, a les grans obres que han d’acabar abans d’eleccions. Qualsevol diria que estan en plena rebrotà, però no ens enganyem: rebrotar, el que es diu rebrotar, només rebroten el bajocars i només si fa bon oratge.


Però els cicles acaben perquè és llei de vida. El projecte del PP està acabat i no es pot traure més suc de la taronja. Només li han deixat la corfa i dins... dins de la corfa comença un univers on regna el no res, la prepotència i la rajola.


Tanmateix, ha d’arribar el dia en què els veïns i les veïnes canviaran el color polític de la corporació, i eixe dia Rafelbunyol no farà pum, ni rebentarà, ni es caurà a trossos. La muntanya es fa vella; però el BLOC està preparat per arreplegar el testimoni i assumir la responsabilitat de govern.