dimarts, 26 d’agost del 2008

LA COENTOR TORNA AL LLIBRE DE FESTES

La coentor, la mala bava, el cinisme i la falta d’ètica tornen de nou al Llibret de Festes o “Bolletí” d’Informació Municipal d’enguany. El senyor Alcalde “de sempre” ens ha “regalat”, com cada any, el seu peculiar “àlbum de fotos” i la seua manera immoral d’entendre el que és un Butlletí d’Informació Municipal. És com si, gràcies a Jaime García i al seu “llibret”, els temps no passaren per Rafelbunyol. Si un historiador, posem per cas, d’ací a cent anys examinara estos llibrets, estaria convençut que en l’any 2008 Franco encara governava el nostre poble.

En un principi el senyor Alcalde ha eliminat perquè sí, sense donar explicacions a ningú, la informació dels plens municipals que any rere any s’ha publicat en els llibrets. I que no diga que és per falta d’espai, ja que la publicitat ocupa més de mig llibre. Així mateix, ha fet desaparèixer la pàgina informativa de les subvencions que rep cada associació del poble. El pas següent quin serà? Carregar-se els articles dels grups polítics municipals? Senyor Jaime García, per què anomena el seu peculiar Llibre de Festes com “Bolletí d’Informació Municipal” si no fa la funció que ha de fer un Butlletí d’Informació Municipal?

Per altra banda ens trobem amb més del mateix o encara pitjor. Un “llibret” que pareix més un àlbum de fotos del senyor Alcalde que cap altra cosa. Jaime García apareix en vora 20 fotos i en diferents gestos i postures! Perquè després diga que no li agrada “xuplar” càmera (encara que siga fotogràfica)!!!

Però el poble ha de saber encara més coses. El senyor Alcalde fa un ús partidista i immoral d’este modest mitjà de comunicació de què disposem a Rafelbunyol. Jaime García juga amb avantatge, però no per la destresa que té en el joc, sinó per les trampes i enganys que fa. Els articles dels grups municipals són entregats amb el temps suficient perquè es publiquen en el Llibre de Festes, cap a finals de juny, però el senyor Alcalde té la barra de llegir-los abans per a contestar-los... en el mateix Llibre de Festes!!! És que no té temes de què parlar? És que no sap escriure sense ficar el nas en el que han escrit els seus adversaris polítics? No és la primera volta que ho fa, però esperem que siga l’última. Un excatedràtic de Filosofia hauria de tindre una miqueta més d’ètica i no utilitzar de manera “garritera” plataformes públiques per a donar eixida a les seues neures polítiques. Prenga nota.